Demagógia Varias
Mail enviado por el decano de la facultad de filosofia y letras:

El Deganat de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB i l’Equip de Govern de la UAB declaren que el dia 4 de març del 2008 la normalitat acadèmica va ser interrompuda pels fets que es relacionen a continuació:

a) Un grup de persones amb granota i passamuntanyes i proveït de cadenes, tenalles i cadenat van tancar els accessos interns i externs de la Facultat, a partir de les 12,45 hores.

b) Un altre grup, alguns d’ells estudiants de la Facultat, van comminar els estudiants, professors i personal de l’administració, a sortir de la Facultat amb l’objectiu de tancar-la i ocupar-la; amb amenaces i intimidacions a alguns professors i personal de l’administració.

c) Al mateix temps, es comminava la degana a donar l’ordre d’abandonar la Facultat.

d) Utilitzant mobiliari de la Facultat, cadires, taules, armaris, fotocopiadores, van aixecar barricades fins al sostre en els accessos tancats.

e) Davant d’aquesta situació, el Deganat va ordenar l’evacuació total de la Facultat.

f) El grup que protagonitzava aquests fets va declarar la Facultat de Filosofia i Lletres tancada i ocupada.

g) Des del primer moment es van intentar establir negociacions per part de la degana, del vicerector d’Estudiants, de l’adjunt al vicerector d’Estudiants i del secretari general, amb les persones que ocupaven la Facultat. Tot i que se’ls va oferir fins i tot d’ocupar una zona de la Facultat, però permetent l’accés a les persones que ho necessitessin, es van negar a qualsevol acord.

h) Cap a les set del vespre, es va comunicar per megafonia l’ocupació indefinida de la Facultat.

i) Davant d’aquesta situació, el rector, d’acord amb la degana, va demanar la intervenció de les forces de seguretat per assegurar que s’obria l’accés a la Facultat.

El Deganat condemna aquests fets, lamenta que s’hagi hagut d’arribar a la intervenció policial i dóna ple suport al comunicat del Consell de Govern de la UAB.

Degana de la Facultat de Filosofia i Lletres, Helena Estalella
Rector de la UAB, Lluís Ferrer

6 de març de 2008

Es curioso ver como las “supuesta victimas” se quejaban por los actos sucedidos con los mossos. Cuando en realidad como siempre son gente “greñuda” que no tiene que hacer nada mejor que hacer que liarla, ya que sus carreras, muchas veces, les deja demasiado tiempo libre como para tener tiempo en hacer esas imbecilidades. Estoy harto de que se manche la imagen del os estudiantes con esa gente mal educada, gamberros y folloneros, que lo mejor que podrian hacer es irse a tomar por culo. Se que soy contundente, pero lo pienso de verdad, ya que gentuza como esa no defiende los derechos que dicen defender, sino que utilizan una situación para liarla. Dan Asco

Leave a comment