PCLinuxOS

Hace unos dias me compre una revista de linux, y he descubierto una nueva distribucion de linux (que venian en un dvd) se llama PCLinuxOS y se ve que va cogiendo notoriedad, por lo que dicen en la revista.
Parece ser que trabaja con escritorio KDE aunque tambien existe una version con GDE.
Seguramente, para probarla, esta sea la próxima distribución que me ponga en mi portatil, y en mi ordenador de casa mantenga el inestimable ubuntu.
Poco se mas de ella, y ya dire mas cosas algun dia, cuando pueda opinar de ella…

Aqui dejo la web de enlace Pclinuxos

One thought on “

  1. jsanz says:

    Posa a la llista de distribucions a provar: Arch Linux. Fa poc que me l’he instal·lat i va perfecte. És una distribució d’aquestes gurú/elitista, 100% pura UNIX (té un ramalazo a FreeBSD), que instal·la lo just i necessari (els binaris estan optimitzats per arquitectures i686), a part de centralitzar la configuració del sistema en uns pocs arxius de configuració (molt clarament indicats).La documentació esta en format wiki, cosa que en principi no m’agradava (res comparable a un pdf), però després de llegir com configurar diferents coses, t’adones que la wiki esta molt currada. Posen els passos essencials sense se tant esquemàtic com una manpage però tampoc abusa de massa informació. Bueno aquí queda la meva proposta. Finalment dir que tant vi com vim són una basura infesta i que joe i pico són dos rameres dels editors de texte. God Save Emacs!!!!

Leave a comment